Regisztráció

Bezár

Belépés
Még nem regisztráltál?

Most egyszerűen megteheted, így lehetőséged nyílik hogy csatlakozz a Világnéző.hu közösségéhez ahol megoszthatod utazási élményeidet, és elolvashatod másokét.

Regisztrálok
Elfelejtettem a jelszavamat
Bezár

Sikerült!

Valami baj van!

Hozzáadás a kedvencekhez


Válaszd ki, melyik listádba szeretnéd tenni ezt a helyet

Ha új listába szeretnéd tenni ezt a helyet, hozz létre neki egyet!


Bezár

Hozzászólások

Összes hozzászólás

Lány
2017.05.30 - 11:22 kocsist
Az elmúlt hétvégén jártunk itt.(2017 május) Meglepődve tapasztaltuk, hogy a hegyre és a körülötte lévő látványosságokhoz csak belépő megfizetése után lehet menni. Az ára 20 Eur volt. Lehetett venni gyűjtőjegyet is amivel a többi látványosság is megtekinthető annak az ára 30 Eur. A gyerekeknek 18 éves korig nem kell belépő, ha jól értelmeztem. Viszont az igazolványra szükség van, hogy igazolható legyen az életkor. A gyűjtőjegy 5 napig érvényes. Aki nyáron megy az vigyen megfelelő mennyiségű vizet és esernyőt vagy szalmakalapot, mert a hegyen nincs sem árnyék sem csap, csak tömeg, tumultus és tűző nap!
Üdv!

berlin
2013.07.14 - 11:15 berlin
Nekem kérdésem lenne: Az állatkert és azon belül a delfinárium ősszel is nyitva van? Aki tudja, legyen szíves segíteni nekem! Köszi!

Lány
2012.11.30 - 12:49 formentera
Nagyon jó az oldal, gratulálok hozzá, de ehhez a cikkhez írnék pár pontosítást, javítást:
Formentera nem a legkisebb sziget a Baleár-szigetekből, Cabrera a legkisebb. Formentera csak a legkisebb látogatható sziget, mivel Cabrera annyira védett, természeti kincsei miatt, hogy csak különleges engedéllyel látogatható.
Ibizáról csak Eivissa kikötőjéből indulnak ide kompok, ahonnan az út 40-45 perc és nincs napi 20 járat, max 4-5.
A kompok helyesen La Savina kikötőjébe érkeznek, nem La Sabrinába.
Személyes véleményem egyébként, hogy nagyon nem hasonlít Ibiza szigetére, itt ugyanis nem lehet építkezni a tengerparton, sőt a tengerpartot övező dűnékre még csak rálépni sem szabad, így a parttól nézve olyan, mintha egy lakatlan szigeten járna az ember.
Szerintem Formentera bőven többet érdemel, mint egy 1 napos kirándulás, de nem bíztatok senkit, hogy akár egy teljes hetes, két hetes nyaralást tervezzen ide nehogy sok legyen a turista ;)

Lány
2011.11.22 - 15:02 esyti
Mi kóstoltuk, érdemes. Óriási adagot kaptunk, tele rákkal, kalamárival, polippal és kagylóval. Nagyon finom és laktató.

Lány
2011.11.22 - 14:59 esyti
Elég meredek és kanyargós szerpentin vezet a Formentor-fokhoz, felérve a kilátás azonban mindenért kárpótol. A turisták ellenére sem zsúfolt, nyugodtan lehet fotózni és nézelődni.

1 2